Nadat het ten gevolge van de coronapandemie twee jaar lang niet mogelijk was, gaan we dit jaar weer naar Lourdes en wel van maandag 19 tot en met zondag 26 september 2022.
Wij reizen met Christoffel Reizen, een nieuwe bedevaartorganisatie, met bekende gezichten. Het is een 7-daagse bedevaart (vliegreis).

Programma
In de vroege ochtend van maandag 19 september vertrekken we per bus vanuit Twente naar Eindhoven Airport. Vanuit Eindhoven Airport vliegen wij naar de luchthaven Tarbes-Lourdes-Pyrénées en vervolgens worden wij per bus naar het hotel in Lourdes gebracht waar wij rond het middaguur worden verwacht. In Lourdes verblijven wij in een 4-sterrenhotel, dicht bij de Heiligdommen.
Vaste onderdelen in het programma zijn: de viering bij de grot waar Maria aan Bernadette is verschenen, deelname aan de Lichtprocessie en de Sacramentsprocessie. Verder blijft er voldoende tijd over om als groep Twente Lourdes verder te “ontdekken” en is er ook de mogelijkheid voor deelname aan een excursie naar de Pyreneeën.
Wij sluiten de bedevaart op zondag af met deelname aan de Internationale hoogmis, samen met ongeveer 20.000 pelgrims in de ondergrondse Pius X basiliek.
Later in de middag vertrekken wij vanuit ons hotel naar de luchthaven Tarbes-Lourdes-Pyrénées en vliegen wij terug naar Eindhoven Airport. Wij verwachten rond 20.00 uur terug te zijn in Twente. De bedevaart wordt begeleid door pastor Jan Kerkhof Jonkman.
De kosten voor deze bedevaart bedragen € 985,00 p.p., op basis van tweepersoonskamer en exclusief reis- en annuleringsverzekering. Toeslag eenpersoonskamer € 180,00. Mochten de kosten voor u een probleem zijn om deel te nemen aan deze reis dan kunnen wij in overleg proberen een oplossing te vinden.
Voor nadere informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de Lourdes contactpersoon in uw geloofsgemeenschap. Ook kunt u contact opnemen met de heer Gerard Jansink, tel: 06- 54 78 19 09 of de heer Arie Vreeswijk, tel: 06- 50 25 12 52.
Op de website van www.christoffelreizen.nl vindt u meer informatie over deze bedevaart.