Welkom op de nieuwspagina van de locatie Beuningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Kerken die open zijn

Voor stilte, gebed, het opsteken van een kaarsje, weet dat kerken open zijn.

In Beuningen, De Lutte, Denekamp en Noord Deurningen is de kerk dagelijks open.

De kerk in Lattrop is open op woensdag, zaterdag en zondag.

In Ootmarsum en Tilligte is de Mariakapel open.

Neem daarbij alstublieft de richtlijnen van RIVM in acht!

UPDATE: VANAF 1 JULI ZIJN VIERINGEN OOK WEER BIJ TE WONEN IN DE KERK VOLGENS DIT PROTOCOL. HET ACTUELE VIERINGOVERZICHT VINDT U HIER.

Paaskaars

Tijdens de paasviering wordt traditiegetrouw de paaskaars uitgereikt aan een vrijwilliger die erg veel doet voor onze geloofsgemeenschap. Echter door de coronacrisis was er dit jaar geen paasviering. We hebben echter wel gemeend, om ondanks de coronacrisis toch de paaskaars dit jaar uit te reiken.

Dit jaar niet aan één persoon, maar aan een echtpaar, namelijk Bennie en Maria Kamphuis. Bennie, als technische man die altijd klaarstaat voor allerlei klussen. Of het nu gaat om een lekkende goot, lampen vervangen of het helpen restaureren van de glas in lood ramen, hij weet het te maken. En als hij het maakt is het geen half werk, maar is het ook af. Maar ook bijvoorbeeld bij een stroomstoring, als door teveel koffiezetapparaten de stoppen er door zijn gegaan, springt hij op de fiets en weet het snel en deskundig op te lossen.
Ook Maria is op vele fronten actief.
Zo is ze al 40 jaar lectrice bij allerlei vieringen.
Daarnaast is ze er altijd bij als de kerk moet worden schoongemaakt, of als er koffie geschonken wordt na een viering.
Bennie en Maria we waarderen jullie enthousiaste inzet voor onze geloofsgemeenschap, en willen jullie heel hartelijk bedanken voor al jullie vrijwilligerswerk.

Kerk openen/sluiten

Onze kerk is elke dag geopend voor een bezoekje, gebed of een kaarsje op steken. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers.
Marietje IJland heeft vele jaren elke dag de kerk geopend en gesloten.
Zij heeft aangegeven hiermee te stoppen. We willen Marietje dan ook heel hartelijk bedanken voor haar jarenlange inzet.

Voor Marietje is er een opvolg(st)er gevonden. Frans en Marjan Dijkhuis zullen deze taak op zich nemen. Als achtervang (bijv. bij vakantie) neemt Bennie Oude Egbrink deze taak over.
We zijn blij met jullie inzet, zo kunnen we de dagelijkse openstelling van onze kerk mogelijk maken.

De locatieraad

Coronavirus – Het bijwonen van vieringen via KERK TV

I.v.m. het coronavirus vervallen alle vieringen tot en met 1 juni.
Mochten er tussentijds nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houden we u daarvan op de hoogte.

Elk weekend is er een gebedsviering die u gratis via KERK TV kunt bekijken. Dit totdat de beperkende maatregelingen voor het corona virus opgeheven zijn.
De vieringen vinden plaats vanuit Denekamp. Klik op de link KERK TV om deze vieringen online bij te wonen of nog eens terug te kijken. Via http://kerktv.niehoff.nl/ komt u er ook.

Mocht u daarna belangstelling hebben voor kerk tv, (kosten 5,00 per maand) neem dan contact op met dhr. G. Niehoff, Tel: 0541-351451
Voor stilte, gebed en het opsteken van een kaarsje, is onze kerk dagelijks geopend.
Wij wensen u veel sterkte toe in deze onzekere tijd.

De locatieraad

KERK TV

Via onderstaande link kunt u Kerk TV en Kerk TV herhalingen kijken via Internet.
Gaat u hiervoor naar http://kerktv.niehoff.nl/
U komt dan op een site en ziet u wat u moet doen om het verder te regelen.
Als u dat allemaal te lastig vindt neemt u dan rechtstreeks contact op met Gerard Niehoff aan de Venweg 13 in Denekamp. Het telefoonnummer is 0541-351 451.

Er zijn 2 manieren om naar kerk TV te kijken:
• Het is mogelijk om via uw eigen PC, laptop of tablet Kerk TV en Kerk TV herhaling te kijken.
De maandelijks kosten bedragen € 5-.
Deze manier vraagt enige handigheid, maar is te doen.
Als u deze manier kiest moet u zich aanmelden bij de heer Niehoff.

• Het is ook mogelijk om naar de Kerk TV (geen herhaling) te kijken op uw gewone TV scherm. U schaft hiervoor een eenvoudig te bedienen Marcus Video ontvangstkastje aan dat éénmalig € 249,- gaat kosten inclusief de aansluitkosten.
Maandelijkse abonnementskosten bedragen € 5,-.
De aansluiting kan gerealiseerd worden door o.a. Oude Lashof of EP Molendijk.
U kunt dan ook een H. Mis in Denekamp, Tilligte, Noord Deurningen en Ootmarsum kijken.

De Locatieraad