Welkom op de nieuwspagina van de locatie Beuningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Jaarvergadering

Al meer dan een jaar zijn bijeenkomsten niet toegestaan door corona. Zo hebben we ook de jaarvergadering het afgelopen jaar niet kunnen houden. Ook dit voorjaar lijkt het erop dat bijeenkomsten nog niet mogelijk zijn. We hopen dat het komende najaar de jaarvergadering wel door kan gaan en dat we iedereen weer kunnen bijpraten over de financiën en alle overige zaken.

Kerk tv
Helaas was er een storing van de kerktv in de twee weekenden voorafgaand aan Pasen. Gelukkig konden de vieringen met Pasen wel weer bekeken worden. De vieringen worden vanuit huis goed bekeken in deze coronatijd, waarin er maar 30 personen de kerk mogen bezoeken. Ook voor uitvaartvieringen is dit een prachtige uitkomst. Op https://www.parochielumenchristi.nl/kerk-tv/ kunt u de vieringen live bekijken.

De locatieraad

Locatienieuws ivm Corona

Opnieuw worden we getroffen door het coronavirus. En ook deze keer moeten we er met elkaar voor zorgen dat we het virus onder controle krijgen. Vandaar dat er weer nieuwe regels zijn gekomen waar we ons aan moeten houden.

Coronaregels voor de vieringen in de komende tijd

• Max. 30 personen per viering
  • Dringend advies om mondkapje te dragen
  • Reserveren bij parochiesecretariaat op woensdagmorgen van 9.00 – 10.00 uur. Liefst telefonisch (tel: 0541-351339) of briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van de kerk.
  • Wilt u liever thuis de viering live volgen, dat kan via onze KERK TV

Houd hoop en blijf geloven en vertrouwen.

Het is niet makkelijk, maar samen kunnen we het!

De Locatieraad

Kerk openen/sluiten

Onze kerk is elke dag geopend voor een bezoekje, gebed of een kaarsje op steken. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers.
Marietje IJland heeft vele jaren elke dag de kerk geopend en gesloten.
Zij heeft aangegeven hiermee te stoppen. We willen Marietje dan ook heel hartelijk bedanken voor haar jarenlange inzet.

Voor Marietje is er een opvolg(st)er gevonden. Frans en Marjan Dijkhuis zullen deze taak op zich nemen. Als achtervang (bijv. bij vakantie) neemt Bennie Oude Egbrink deze taak over.
We zijn blij met jullie inzet, zo kunnen we de dagelijkse openstelling van onze kerk mogelijk maken.

De locatieraad