Welkom op de nieuwspagina van de locatie Beuningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Uitnodiging gezinsviering Beuningen

We nodigen graag iedereen uit voor de gezinsviering op zaterdag 7 december a.s. om 18.00 uur.

Het thema van deze viering is:

“Dromen van licht voor iedereen”

In deze viering zal de tweede kaars van de adventskrans worden aangestoken.
Pastoor Munsterhuis zal tijdens deze viering voorgaan
en het themakoor verzorgt de zang.
De adventstijd is een mooie voorbereiding op het Kerstfeest,
we hopen velen van jullie deze avond te mogen begroeten.

Werkgroep gezinsviering

Kerstconcert Kamerkoor Pur Sang

Nova, Nova!

O.l.v. Frank Deiman
Slagwerk: Hans Grutterink
Mariakerk Beuningen (O)
21.12.2019 om 16.00 uur.
Entree 10,-
Kinderen onder 12 jaar gratis
Chocolademelk en glühwein na afloop

Pur Sang brengt een Kerstconcert met een verrassend nieuwe kijk op het kerstrepertoire. Kerst is van alle tijden volgens onze dirigent Frank Deiman, toch zijn er altijd veel nieuwe manieren om Kerstsfeer te laten klinken en beleven. Wat denkt u van 2 stukken met de titel “Nova, nova!”, waarvan het ene in de 21de eeuw en het andere in de 14de eeuw (als eerste bekende Kerstlied in Engeland) werd gezongen !

We zingen a capella en worden in sommige muziekstukken bijgestaan door Hans Grutterink met zijn slagwerkinstrumenten. Laten we dit jaar samen met u opnieuw de Kerst beleven!

Kerkbijdrage 2019

Begin november wordt de laatste termijn van de kerkbijdrage 2019 geïncasseerd, van wie daar een machtiging voor heeft afgegeven.
Aan diegene die hebben aangegeven de kerkbijdrage zelf te zullen overmaken, en die dat voor dit jaar nog niet hebben gedaan, willen wij vragen, dit voor uiterlijk 30 november te doen.
Dan kan de kerkbalans voor 2019 in december worden afgerond.
Banknr: NL 47 RABO 0110 7014 29 t.n.v.
OLV Altijddurende Bijstand Beuningen
Iedereen bedankt voor uw bijdrage aan het behoud van onze kerk in Beuningen.

Ziekenzalving-ziekenzegening

Voor het ontvangen van de ziekenzalving- ziekenzegening kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie Lumen Christi

(iedere werkdag tussen 09.00 uur en 11.30 uur tel. 0541-353551)

Mocht u buiten kantoortijden dringend pastorale hulp nodig hebben dan kunt u, als geen van de pastores op eigen nummer bereikbaar is, bellen met het mobiele nummer: 06-57 94 09 01.

Dit nummer is niet voor het melden van uitvaarten.

Zingen

Themakoor Beuningen vraagt:

Houd je van zingen, maar denk je niet goed genoeg te zijn? Wij zijn je vangnet en leren ook elke keer wat meer. Kun je geen noten lezen, maar je wilt wel zingen? Ook hier zijn we het vangnet en met luisteren wil het ook heel goed. Maak je liever muziek met een instrument? Ook dan kun jij wat voor ons betekenen.

Wij zijn op zoek naar:

Bassen     Tenoren     Alten        Sopranen   en   Muzikanten

Ben je enthousiast en wil je graag zingen. Kom gerust naar onze repetitie op maandag avond om 20.30 u in de kerk. Wil je eerst wat meer informatie mag je ook mailen naar themakoor@hotmail.com

Standaard achter in de kerk.

In veel kerken in onze omgeving zie je in de kerk een boek liggen met daarin  een herinnering ( bidprentje of rouwcirculaire ) aan de overledenen in de parochie.

Als werkgroep avondwake vonden we het plaatsen van zo’n standaard met boek een goed idee. Daarom heeft een vrijwilliger in onze locatie een mooie standaard gemaakt. Daarop ligt nu, naast het Mariabeeld, achter in de kerk,  het boek , waarin we de herinneringen aan onze dierbare overledenen hebben geplakt.  Hiermee hebben we dit jaar een begin gemaakt.  We hopen dat het een aanvulling is voor onze betrokkenheid op elkaar en op onze geloofsgemeenschap.

Werkgroep avondwake.