Welkom op de nieuwspagina van de locatie Beuningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Gevraagd:

Enkele vrijwilligers voor het ophalen van het oud papier in het buitengebied van Beuningen.
De werkzaamheden worden eens in de vijf weken op een zaterdagochtend uitgevoerd. Gemiddelde tijdsduur is 1.5 uur.
Wij zoeken vrijwilligers, die het oud papier, dat door de bewoners aan de straat is klaargezet, op de wagen te pakken.
De opbrengst van het oud papier komt, het grotendeels, ten goede van de jongeren van Beuningen.
Wie wil ons oud-papier-team komen versterken?
Info: Stichting van Burgstedenfonds
Erna Olde Dubbelink 06-34560420
Jan Oude Nijeweme 06-81842819
Hans Oortman 06-14037486

Locatienieuws ivm Corona

Opnieuw worden we getroffen door het coronavirus. En ook deze keer moeten we er met elkaar voor zorgen dat we het virus onder controle krijgen. Vandaar dat er weer nieuwe regels zijn gekomen waar we ons aan moeten houden.

Coronaregels voor de vieringen in de komende tijd

• Max. 30 personen per viering
  • Dringend advies om mondkapje te dragen
  • Reserveren bij parochiesecretariaat op woensdagmorgen van 9.00 – 10.00 uur. Liefst telefonisch (tel: 0541-351339) of briefje met naam en telefoonnummer in de brievenbus van de kerk.
  • Wilt u liever thuis de viering live volgen, dat kan via onze KERK TV

Houd hoop en blijf geloven en vertrouwen.

Het is niet makkelijk, maar samen kunnen we het!

De Locatieraad

Kerk openen/sluiten

Onze kerk is elke dag geopend voor een bezoekje, gebed of een kaarsje op steken. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers.
Marietje IJland heeft vele jaren elke dag de kerk geopend en gesloten.
Zij heeft aangegeven hiermee te stoppen. We willen Marietje dan ook heel hartelijk bedanken voor haar jarenlange inzet.

Voor Marietje is er een opvolg(st)er gevonden. Frans en Marjan Dijkhuis zullen deze taak op zich nemen. Als achtervang (bijv. bij vakantie) neemt Bennie Oude Egbrink deze taak over.
We zijn blij met jullie inzet, zo kunnen we de dagelijkse openstelling van onze kerk mogelijk maken.

De locatieraad