Welkom op de nieuwspagina van de locatie Beuningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Coronavirus – Het bijwonen van vieringen via KERK TV

I.v.m. het coronavirus vervallen alle vieringen tot en met 1 juni.
Mochten er tussentijds nieuwe ontwikkelingen zijn, dan houden we u daarvan op de hoogte.

Elk weekend is er een gebedsviering die u gratis via KERK TV kunt bekijken. Dit totdat de beperkende maatregelingen voor het corona virus opgeheven zijn.
De vieringen vinden plaats vanuit Denekamp. Klik op de link KERK TV om deze vieringen online bij te wonen of nog eens terug te kijken. Via http://kerktv.niehoff.nl/ komt u er ook.

Mocht u daarna belangstelling hebben voor kerk tv, (kosten 5,00 per maand) neem dan contact op met dhr. G. Niehoff, Tel: 0541-351451
Voor stilte, gebed en het opsteken van een kaarsje, is onze kerk dagelijks geopend.
Wij wensen u veel sterkte toe in deze onzekere tijd.

De locatieraad

Via de KERK TV op deze website zijn LIVE te volgen:
De gebedsdienst zondagmorgen om 9.00 uur.
De eucharistie-viering op de woensdagmorgen om 10 uur.
Ook voor herhalingen van deze vieringen gaat u naar KERK TV

Vieringen in de Goede week en Pasen
Palmpasen zondag 5 april, 9.00u Gebedsviering met palmwijding, Intocht en bevrijding
Witte Donderdag 9 april, 19.00u Eucharistieviering
Goede Vrijdag 10 april, 15.00u Meditatieve kruiswegviering

Paaswake
zaterdag 11 april, 19.00u Gebedsviering met zegening Paaskaarsen en wijwater

Pasen
zondag 12 april, 9.00u Eucharistieviering

In deze vieringen gaat het pastoraal team voor. De vieringen zullen muzikaal opgeluisterd worden met orgel- of pianospel, dan wel met een paar zangers.
Er zijn verder geen gelovigen bij de viering aanwezig.
Indien U graag een speciale intentie of voorbede uitgesproken wilt hebben, kunt U die inleveren via mail, telefoon of brievenbus van het parochiesecretariaat.
Alle opgegeven misintenties, zullen tijdens deze viering van heel Lumen Christi gelezen worden.

Alle vieringen kunt u via KERK TV nog eens terugkijken.

Vanaf maandag 23 maart zal elke dag een gebed of meditatie geplaatst worden onder DAGELIJKS GEBED op deze website

Kerken die open zijn

Voor stilte, gebed, het opsteken van een kaarsje, weet dat kerken open zijn.

In Beuningen, De Lutte, Denekamp en Noord Deurningen is de kerk dagelijks open.

De kerk in Lattrop is open op woensdag, zaterdag en zondag.

In Ootmarsum en Tilligte is de Mariakapel open.

Neem daarbij alstublieft de richtlijnen van RIVM in acht!

Palmtakjes

vanaf Palmzondag kunt u palmtakjes ophalen uit uw kerk. De meeste kerken zijn dagelijks open, de kerken van Ootmarsum en Tilligte die nu gesloten zijn zullen op Palmzondag, Paaszaterdag en Eerste Paasdag (Ootmarsum van 14.00 tot 16.00 uur) open zijn om u in de gelegenheid te stellen een palmtakje op te halen.

Om het afhalen zo goed mogelijk te laten verlopen en te voorkomen dat iedereen in de mand gaat rommelen, zullen de takjes los op een tafel of op de banken achter in de kerk liggen zodat u zo een takje kunt pakken.

KERK TV

Via onderstaande link kunt u Kerk TV en Kerk TV herhalingen kijken via Internet.
Gaat u hiervoor naar http://kerktv.niehoff.nl/
U komt dan op een site en ziet u wat u moet doen om het verder te regelen.
Als u dat allemaal te lastig vindt neemt u dan rechtstreeks contact op met Gerard Niehoff aan de Venweg 13 in Denekamp. Het telefoonnummer is 0541-351 451.

Er zijn 2 manieren om naar kerk TV te kijken:
• Het is mogelijk om via uw eigen PC, laptop of tablet Kerk TV en Kerk TV herhaling te kijken.
De maandelijks kosten bedragen € 5-.
Deze manier vraagt enige handigheid, maar is te doen.
Als u deze manier kiest moet u zich aanmelden bij de heer Niehoff.

• Het is ook mogelijk om naar de Kerk TV (geen herhaling) te kijken op uw gewone TV scherm. U schaft hiervoor een eenvoudig te bedienen Marcus Video ontvangstkastje aan dat éénmalig € 249,- gaat kosten inclusief de aansluitkosten.
Maandelijkse abonnementskosten bedragen € 5,-.
De aansluiting kan gerealiseerd worden door o.a. Oude Lashof of EP Molendijk.
U kunt dan ook een H. Mis in Denekamp, Tilligte, Noord Deurningen en Ootmarsum kijken.

De Locatieraad

Ziekenzalving-ziekenzegening

Voor het ontvangen van de ziekenzalving- ziekenzegening kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie Lumen Christi

(iedere werkdag tussen 09.00 uur en 11.30 uur tel. 0541-353551)

Mocht u buiten kantoortijden dringend pastorale hulp nodig hebben dan kunt u, als geen van de pastores op eigen nummer bereikbaar is, bellen met het mobiele nummer: 06-57 94 09 01.

Dit nummer is niet voor het melden van uitvaarten.

Zingen

Themakoor Beuningen vraagt:

Houd je van zingen, maar denk je niet goed genoeg te zijn? Wij zijn je vangnet en leren ook elke keer wat meer. Kun je geen noten lezen, maar je wilt wel zingen? Ook hier zijn we het vangnet en met luisteren wil het ook heel goed. Maak je liever muziek met een instrument? Ook dan kun jij wat voor ons betekenen.

Wij zijn op zoek naar:

Bassen     Tenoren     Alten        Sopranen   en   Muzikanten

Ben je enthousiast en wil je graag zingen. Kom gerust naar onze repetitie op maandag avond om 20.30 u in de kerk. Wil je eerst wat meer informatie mag je ook mailen naar themakoor@hotmail.com